Om Billig hosting

Vi startade denna tjänsten i slutet av 2013 i samarbete med Gratishemsidor.nu som är en jämförelsesajt för olika verktyg som du kan bygga hemsidor med.

Gratishemsidor.nu fokuserar på verktyg som man kan bygga hemsidor med utan att behöva skaffa ett webbhotell. Dessa verktyg fungerar på så vis att du bygger din sida direkt i webbläsaren och sidan kommer lagras hos det företag du väljer. Dessa verktyg inriktar sig främst mot nybörjare och de som inte vill lägga mycket tid på att bygga en hemsida. Är du intresserad av denna typ av tjänster så finns det mängder av information hos Gratishemsidor.nu.

Med denna tjänsten Billighosting.se så vill vi hjälpa de som bestämt sig för att bygga sin egen hemsida, antingen helt utan verktyg, eller med publiceringsverktyg som WordPress och liknande. För att använda sig av en fri installation av WordPress eller för att bygga en hemsida själv på annat sätt så behöver man ett webbhotell för att ha någonstans att lagra sin hemsida. Detta är inte helt sant för man kan faktiskt använda sin dator där hemma för lagring eller köpa en Raspberry Pi som denna bloggen ligger på. Dock är den bästa lösningen oftast att låta en extern part sköta driften av dina hemsidor så du kan koncentrera dig på att fylla dina hemsidor med intressant information istället.

Här finns en guide för hur du kan göra för att installera wordpress på ett webbhotell.

Vi hoppas att du får användning av tjänsten och du får gärna kontakta oss om du hittar felaktigheter eller har önskemål om något på sidan.

Epost: kontakt(at)gratishemsidor(punkt)nu

Inga kommentarer