Använd ett prisvärt webbhotell

1 juli, 2015

Kategori: Guider

Att skapa sin egen hemsida i dag är allt annat än svårt. Mer eller mindre vem som helst kan göra det med de verktyg som finns att bygga med numera. Däremot är det kanske inte riktigt lika lätt att välja ett bra webbhotell där du får mycket för pengarna. Istället för att du bara skapar din hemsida hos första bästa webbhotell kan det vara värt att titta lite närmare på olika alternativ. Jämför priserna hos olika webbhotell för den tjänst du önskar använda. Det kan variera mellan vad domännamn kostar liksom vad som ingår i olika paket för olika priser.

Om du inte har någon direkt erfarenhet av kodning kan det också vara smart att titta efter de webbhotell som erbjuder möjligheten att bygga hemsidor via en Web Editor så som exempelvis One.com gör. Detta är ett bra exempel på ett webbhotell oavsett vad du ämnar ha på din hemsida. Du kan bygga en hemsida för att blogga, ha det som CV eller ha det som hemsida till ditt företag. Hos One.com ingår nämligen en egen e-post liksom en tjänst som heter Bix. Med Bix kommer du att kunna synkronisera och säkerhetskopiera dina värdefulla filer så att du kommer åt dessa när du behöver. Ett annat plus är att du får kontakta supporten för att få hjälp kostnadsfritt då du är kund hos One.com.

Spana efter erbjudanden

Ibland kan det också löna sig att hålla utkik efter specialerbjudanden hos olika webbhotell. Det kan röra sig om begränsade erbjudanden eller erbjudanden som du tar del av nu som löper under x antal månader. Även om det varierar så kan du med största sannolikhet knipa åt dig riktigt bra erbjudanden genom att titta dig omkring.

Och om du tycker att One.com verkar vara ett bra och prisvärt alternativ för din kommande hemsida kan du passa på att bli kund just nu och ta del av en One.com rabattkod. Med denna kommer du att få ett ännu bättre pris än vanligt så att du kan komma i gång med din hemsida på nolltid och få den som du önskar.

Dela gärna denna artikel till dina vänner och låt dem också hitta webbhotell billigt.

Inga kommentarer


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Captcha Garb (1.5)